Accelerate your HMI project 

Series of Seminars for Hardware and Software Engineers 

 


















Future Electronics presents a series of seminars for hardware and software engineers working on advanced HMI systems with MCU/MPU, SoM/SBC, displays, graphic libraries, voice assistant, and gesture control.


Join the technical staff of Future Electronics across 11 European cities!

Register Now


By attending the HMI seminar, you can learn about:

  • What is the offering and capabilities from the supplier to drive graphic HMIs with MCU and MPU based systems
  • Graphic libraries, tools and services from software partner TouchGFX
  • The latest solutions for displays
  • Solving interface mismatches between display/image sensors and MCU/MPUs
  • Latest System on Modules (SoMs) and Single Board Computers (SBCs) to accelerate your design.




  • Dates & Locations:

      10/10/2017
    Egham, United Kingdom
     
      22/11/2017
    Paris, France
     
     
      19/10/2017
    Leeds, United Kingdom
      23/11/2017
    Brussels, Belgium
     
     
      25/10/2017
    Gothenburg, Sweden
      28/11/2017
    Madrid, Spain
     
     
      14/11/2017
    Zurich, Switzerland
      29/11/2017
    San Sebastien, Spain
     
     
      16/11/2017
    Erfurt, Germany
     
      30/11/2017
    Barcelona, Spain
     
     
      21/11/2017
    Nantes, France
     
     


    Agenda:

    Time Duration Topic
    09:00 – 09:15 15 minutes Registration and coffee
    09:15 – 10:00 45 minutes Microchip (MCU/MPU supplier)
    10:00 – 10:45 45 minutes NXP Semiconductors (MCU/MPU supplier)
        Coffee Break (+ Demo Fair)
    11:00 – 11:45 45 minutes STMicroelectronics (MCU/MPU supplier)
        Lunch (+ Demo Fair)
    13:30 – 14:15 45 minutes TouchGFX (3rd party graphics software)
    14:15 – 15:00 45 minutes Tianma (displays)
        Coffee Break (+ Demo Fair)
    15:15 – 16:00 45 minutes Lattice Semiconductor (Video/camera bridge)
    16:00 – 16:45 45 minutes TechNexion/iWave (System on Modules)
    16:45 – 17:30 45 minutes Microsemi (Voice Assistance)
    17:30 – 17:45 15 minutes Closing and wrap-up










    Rester à l'affût des dernières nouvelles…